Header

Välkomna Amisette och Cellus!!

Idag är det mycket som händer i hagen. Först flyttar Phibas in på morgonen. Vid lunchtid flyttade även Amisette och Cellus in. Amisette och Cellus är båda syskon med Sirius och har dessutom tidigare stått i samma stall som Sirius. Cellus är gammal hagkamrat till Sirius oxå.

 

              

Eftersom hästarna redan var ute så höll vi kvar de 3 i ”hemmaflocken” i den övre delen av hagen, vilket inte var helt lätt, det är 3 nyfikna pollar och visste inte riktigt vem/vilka hästar i hagen som utgjorde störst hot, om det nu var någon som utgjorde något hot över huvud taget. Det är svårt att vara nyfiken men samtidigt lite rädd.

Phibas hade nu hittat det 3-e foderbordet och visade inget intresse över huvud taget för något annat än just hö så han fick stå där han stod till en början.

 

De två nykomlingarna sprang direkt till skogsdelen för att undersöka var de hade landat någon stans, med den nyfikna ”hemmaflocken” tätt i hälarna. Sirius gjorde ett försök att hälsa på sin syster Amisette, men Cellus jagade raskt bort honom då han tyckte att det var hans syster.

Sirius var nu tvungen att valla bort sina tu igen. Trots att han kände igen sina två syskon så var det ju länge sen de sågs…

 

De två nya kom ner för att hälsa. Sen bar det av mot skogsdelen igen…

 

Vid det här laget hade inte Phibas lyft ett ögonbryn mot allt som hänt i den övre delen av hagen. Vi människor ville se att allt gick bra även med honom, så vi hämtade honom. När han såg den stora skaran av hästar uppe vid skogsbrynet tog han rejält med sats mot dom. Allt gick bra med alla, även om Cellus och Sirius inte på en gång är bästa vänner. Men sånt brukar alltid ordna upp sig.

 

Som det ser ut nu så är flocken uppdelad i 3 ”grupper”; ”hemmaflocken”, Cellus o Amisette och Phibas för sig, med Acke som fungerar som lite medlare mellan de 3 ”grupperna”.